header image

Te sim?i Femeie 2.0?

Posted by: | 10 martie 2010 | No Comment |

Articol publicat in: Societate


Intamplator azi am fost partas la una dintre cele mai cretinoide intalniri intre oameni. Am intrat impreuna cu prietena mea in KFC-ul de pe Mosilor sa mancam ceva si cand colo… masa mare ca la nunta, un ecran pe care erau proiectate siglele de la facebook, twitter si mai multi insi beau acasa .ro/pepsi” title=”pepsi”>pepsi in jurul ei si vorbeau pe rand la microfon…

Tema era… tineti-va bine: Femeia Web 2.0. Am aflat ce e aia si va zic si voua:

Femeia 2.0 e un upgrade al femeii 1.0, care e probabil un upgrade al femeii 0.0 :) ) . Adica e femeia care Twittareste, Facebook-e?te care de fapt isi creaza un nume in Social Networks . De la vorbitoarele si vorbitorii de acolo am inteles ca daca nu esti 2.0 e vai de tine. Mai mult decat atat, una din femeile 2.0 prezente a zis ca ea nu ar putea fi cu un barbat decat daca si acesta e 2.0. Apoi o alta tema care a suscitat un real interes a fost “Este ascultata Femeia 2.0 fata de cea 1.0? S-a ajuns la concluzia ca DA! :) )

Ok, suficient cu seriozitatea. De fapt intrunirea era o alta metoda a KFC de a vinde aripioare picante la tinerii bizoni. Adica baietii strangeau 20 de animalute web 2.0 si astia popularizau actiunea la altii 1000 prin metodele specifice. De fapt Femeia 2.0 e doar o fetita fara prea multa viata sociala care, desi stie bine ca pe orice retea de socializare conteaza cat de buna esti in poza, se pacalea acum cu un Pepsi gratis si o aripioara de la KFC, crezand faptul ca, daca scrie zilnic despre viata ei la 100 de retardati, va fi “ascultata” si apreciata pentru ce are in creieras. Ce mi s-a parut foarte comic a fost ca vorbitoarele care erau si dragute spuneau ca fiind 2.0 sunt si ascultate iar alea urate ziceau ca oricat ar scrie nu sunt “ascultate”. Evident. Retelele de socializare sunt in definitiv intermediari pentru futaiuri nu jurnale de la Paltinis.

“Am schimbat statusul in “single” pe facebook si in cateva ore am primit 100 de “Like-uri” – Femeie 2.0 participanta la Meetingul KFC – Normal, daca erai o urata nu primeai niciunul chiar daca aveai statusul “Te vreau acum pe loc”

Sa vedeti si ce poezii au scos femeile 2.0. Am primit o borsura la intrare:

Dragoste la KFC

de Maria Fausta Ciobanu

“Scumpul meu, tu stii prea bine

Ce sentimente am pentru tine

Tutusi vreau sa iti reamintesc

Ca doar pe tine te iubesc

Hmmm… stii ce urmaresc

La KFC sa prnzesc

Caci iubirea prin burtica trece

Si-apoi bem un pepsi rece.”

Daca generatia de acum e 2.0 eu nu vreau sa fac parte din ea. Prefer sa raman 0.0.

PS. Au un “talent” PR-ii astia de a scoate prostia la iveala, ceva de speriat.

under: Diverse

Leave a response


Your response:

(insereaza codul din stanga)

Categories

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X