header image

Antifeministul

Posted by: | 1 ianuarie 2010 | No Comment |

Articol publicat in: Divertisment


Spre rusinea mea, nu auzisem, pana astazi, nimic despre retardatul ?MIRCEA POPA. El se declara pe blogul sau drept “primul LIDER ANTIFEMINIST proclamat pe data de 28 Mai 2006?.

Atunci mi-am zis:  eu sunt primul LIDER ANTIRETARDATI proclamat azi prin propria-mi vointa :)

Revenind la blogul lui Mircea Popa, aflam dintr-un post al  sau de ieri, ca femeile feministe s-au organizat in Romania ca intr-o secta si ca prin metode oculte raspandesc ” Moartea Rosie”, dupa cum o numeste tembelul autor .  Dar, spre surprinderea mea, aflu ca “moartea rosie” e de fapt un ajutor pe care il dau feministele cu bani, pitipoancelor sarace care dau tarcoale smecherilor de la Dorobanti si care vor si ele sa apara la TV. Partz!..si eu care credeam ca o sa murim cu totii de “moarte rosie”.

Ca sa nu ma lungesc inutil, teoria lui Popa e complet aberanta si seamna bine cu discursul unui alt dement pe care sigur il stiti cu totii, Vadim: Aflam in concluzie ca feministele care raspandesc “moartea rosie” consuma droguri si merg la petreceri unde “recruteaza” victime pe care le infesteaza :) )

Oricum, tipul ori e poponar, ori “da in cap la maimuta” de dimineata pana seara, dar daca si-a facut adepti e grav pentru ca asta inseamna ca mai sunt dementi ca el. A terminat se pare o facultate la SNSPA si crede ca acolo e nava mama a feministelor diabolice din Romania. Daca sunteti curiosi  puteti citi si un top al demonilor feministi din Romania unde Popa o baga si pe EBA.

Mirciulica, ca sa fii feminista cred ca tre’ sa te duca un pic capu’,  sa citesti mai mult decat programa scolara , iar la EBA nu e cazul.

In incheiere vreau totusi sa ii multumesc retardatului Mircea Popa pentru ca mi-a dat ideea acestei postari la inceput de an. In curand va voi prezenta alta “poama”, de care impreuna sa radem. Pana atunci distrati-va cu Popa antifeministul.

PS: Personal cred ca atat feminismul cat si misoginismul sunt niste chestiuni care, daca nu aduc un folos social, raman doar niste teorii inepte care sunt bune doar pentru palavrageala prin baruri.  Nu cred ca daca nu imi place o proasta cu ifose trebuie sa fiu numit misogin, ori trebuie sa fiu numit feminist in cazul in care imi vine sa ii dau un pumn in cap unui cocalar care si-a ridicat gulerul la camasa, danseaza pe maneaua lui Salam si ciupeste fetele de cur.

under: Diverse

Leave a response


Your response:

(insereaza codul din stanga)

Categories

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X