header image

Vantu Presedinte!

Posted by: | 7 decembrie 2009 | No Comment |

Ieri noapte am fost circumspect. Poate pentru ca am privit exit poll-urile de la sediul PD-L. Se pare ca am fost indreptatit sa fiu asa.

Am o mare parere de rau in lumina noilor rezultate: ca Jonannis a renuntat si ca Antonescu o va face si el. As fi vrut sa propuna proiectul noului imparat si am mai fi salvat ceva din ce este posibil sa pierdem. L-as fi iertat pe Crin daca mergea acum cu caciula in mana la Basescu pentru ca ar fi dovedit ca vrea cu tot dinadinsul sa puna in aplicare planul sau. Imi e teama ca va merge Geoana.

Ce am invatat din toate astea:

Nu cred in varianta fraudei pentru ca : PSD stie sa fure la fel de bine ca PDL. Daca, totusi PD-L a furat niste zeci de mii de voturi acest lucru se incadreaza in contextul in care se afla Romania ultimilor 20 de ani: frauda electorala , smecheria si hotia sistematizata. Nu cred in frauda si pentru ca anunturile lui Hrebenciuc au fost in trend descrescator pentru Geoana si justifica intr-o oarecare masura rezultatul.

Din pacate pentru unii si din fericire pentru altii Basescu este noul presedinte al Romaniei. Cei care se bucura sunt mai multi. Sa vedem cat de multi vor fi cei care se vor bucura de acum inainte.

Mircea Geoana este cel mai prost politician de rang I in viata. A meritat sa piarda pentru ca a fost cel mai slab candidat pe care il putea da PSD-ul. Nici Vanghelie nu pierdea in contextul favorabil pe care l-a avut acest Prost.

Vantu a decis presedintele acestei tari. Eu voi vota de acum incolo cu mogulii.

under: Diverse

Leave a response


Your response:

(insereaza codul din stanga)

Categories

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X