header image

Voi vota un prost!

Posted by: | 6 decembrie 2009 | No Comment |

Articol publicat in: Politica


DSCF0286.jpg

Mana imi va tremura, stomacul va prinde in el un mare gol, iar creierul nervos pe decizie imi va incetosa privirea, dar voi vota PROSTUL.Sper ca va iesi presedinte, dar vreau sa stie ca nu o fac pentru el si pentru cel pe care l-am votat in primul tur .

“Draga Prostanacule, sa stii ca nu am uitat de mineriade , de cuponiada, de legea 18, de pseudo privatizarile facute de ai tai, de Iliescu, de Nastase, de Mitrea , de Hrebenciuc, de Voiculescu, de Vanghelie, de Oprisan, de Mazare, de Sechelariu, de pensiile pe care le-ai marit la misto, de ajutoarele de somaj mizere, de hotie, de incompetenta dar mai ales de faptul ca nemernicii tai colegi mi-au facut viata de multe ori mai grea, desi fac parte dintr-o generatie care avea tot dreptul sa creada la revolutie ca ii va fi mai bine.

Draga Prostanacule, te voi vota astazi pentru ca ai dat mana cu cel pe care l-am vazut Presedinte. Pentru nimic altceva. Dar asculta bine la vorbele astea. Sunt de doua ori mai tanar decat tine si, pentru ca nu am uitat nimic, daca ma vei pacali, voi face tot ce imi sta in putinta sa ajut la distrugerea ta.”

Un ziarist roman.

under: Politice

Leave a response


Your response:

(insereaza codul din stanga)

Categories

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X