header image

INCREDIBIL! AMBII AU JURAT MINCINOS.

Posted by: | 4 decembrie 2009 | No Comment |

Articol publicat in: Politica


La prima vedere, dupa dezbatere: Basescu – mancator de rahat, geoana – prost cu spume. Castigatorul confruntarii este evident Basescu, pentru ca la noi vorbele fara acoperire, in spatele carora iti ascunzi incompentele, nu sunt taxate de public. Prostia si ezitarile candidatilor sunt insa sanctionate . Geoana a fost infrant pe cea mai importanta tema de campanie a lui Basescu : subordonarea fata de “moguli” dar Geoana nu a punctat pe tema lovirii copilului , desi putea foarte usor si a avut ocazia.

Discutia despre temele sociale si economice – mai plictisitoare dacat emisiunile de luni dimineata de pe TVR.

La ” politica externa ” – avantaj Basescu. Geoana parea ca a sarit peste lectia asta

La “relatia presedintelui cu guvernul” – avantaj Geoana. Basescu nu a fost capabil sa explice de ce inundatiile se rezolva cu anticipate

La “motivele pentru care celalalt nu merita sa fie presedinte” – avantaj Basescu. Geoana a avut unul dintre cele mai grave momente de prostie: Basescu zicea ca nu merita pentru ca Geoana e un om slab iar Geoana se uita la el si l-a aprobat din cap (sper pentru binele neuronului lui ca gestul de aprobare era spre altcineva desi pe camera nu se vedea asta).

La intrebarile adresate reciproc de cei doi candidati – avantaj net Basescu. Geoana a fost facut pilaf la intrebarea despre vizita nocturna la Vantu. Nu ai voie sa fi atat de prost sa te duci in puterea noptii la “mogul” cu o zi inainte de ultima zvacnire publica importanta stiind ca asta e tema principala de campanie a contracandidatului. In replica Geoana il intreaba pe Basescu ce a facut in ultimii cinci ani. Daca il intreba ce culori ii plac era cam la fel.

La momentul cadourilor – avantaj Geoana. Basescu a adus haleala si a zis ca spera ca peste cativa ani vom avea si noi pe masa niste mancare. Gestul este prostesc pentru ca fiecare roman, oricat ar fi de sarac, are rosii, paine, ceapa. E totodata sfidator pentru se intelege ca trebuie sa mai stam cuminti cativa ani pana ni le vom permite. Geoana a adus o carte populara cu un continut potrivit pentru Basescu. Mi s-a parut modest si de bun simt atunci cand i-a recomandat sa citeasca si cartea scrisa de el.

Cel mai bun moment : JURAMINTELE

Turcescu a avut parte de cel mai bun moment al carierei lui jurnalistice. Aici au castigat romanii si au pierdut categoric ambii candidati. Turcescu a reusit sa sa arate romanilor ca Traian Basescu si Mircea Geoana, cei care vor sa conduca de acum inainte Romania, AU MINTIT fara remuscari cu mana pe biblie.

under: Politice

Leave a response


Your response:

(insereaza codul din stanga)

Categories

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X